KOCAELİ / GÖLCÜK - Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu

Adres
ATATÜRK MAHALLESİ EREN SOKAK NO19 DEĞİRMENDERE UĞUR MUMCU ORTAOKULU GÖLCÜK/KOCAELİ
Vizyon
Her alanda model olup adından söz ettirebilen, öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, sosyal paydaşları gelişmiş, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı birer bireyler olarak yetiştirebilmek.
Misyon
Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek. Yaygın ve yanlış olan eski fikirleri yıkıp, çağdaş, geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız.
Öğretim Şekli :TAMGÜN
İL MERKEZİNE 18km ilçe merkezine 2km