KOCAELİ / GÖLCÜK - Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu

L.E.A.R.N PROJESİ

Azerbaycan, İtalya ve Türkiye'den 12 ortaklı eTwinning projemiz L.E.A.R.N. Projemiz, Azerbaycan'dan Ulviyya İsmayilova ve ÇORUM/MERKEZ-Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi Aslıhan Kara'nın kuruculuğunu üstlendiği, okulumuz Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Fatma Tufan  7-E öğrenci grubu ile yürütmektedir. eTwinning L.E.A.R.N. Projesi öğrencileri kendi öğrenme süreçlerinde aktif hale getirmek ve onları yeni, ilginç oyunlar ve eğlenceli aktiviteler yaratmaya dahil etmeyi amaçlamaktadır.

Oyunlarla öğrenme, çeşitli eğlenceli etkinlikleri sınıf ortamına entegre ederek ders konularıyla birleştirmeye dayanan bir tekniktir. Bu şekilde, öğrenme konularının pekiştirilmesi ve öğrencilerin fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin daha rahat bir ortamda geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu proje için temel oluşturur. Projemizin amacı, öğrencilerin kelime dağarcığını geliştirmek ve deneyimlerini artırmaktır. Çocuklara birbirlerini daha iyi tanıma ve bir ekip olarak çalışma fırsatı vermek istiyoruz, böylece kendilerini ifade edebilirler ve kendi ülkelerini ve kültürlerini temsil edebilirler. Bunu yapmak için ortak ülkelerden çocuklar çeşitli etkinlikler oluşturacaklar. Ayrıca, projenin amacı öğrencileri kendi öğrenme süreçlerinde aktif hale getirmek ve onları yeni, ilginç oyunlar ve eğlenceli etkinlikler yaratmaya dahil etmektir.

16-05-202316-05-202316-05-202316-05-202316-05-2023

Yayın: 16.05.2023 - Güncelleme: 16.05.2023 00:53 - Görüntülenme: 137